Заподозряната и синът й се опитали да избягат от градаЗаварчик

...
Заподозряната и синът й се опитали да избягат от градаЗаварчик
Коментари Харесай

Любовница закла заварчик с чаша

Заподозряната и синът й се пробвали да избягат от града

Заварчик на 63 години беше заклан в квартирата му на улица “Родопи ” в Пловдив след разгулен запой във връзка Стефановден. Полицията задържа за убийството неговата 25 години по-млада държанка и сина й, който е упрекнат като съизвършител.

Престъплението било осъществено на 27 декември към 23 часа, прецизираха криминалисти. Мъжът П. С., приятелката му Е. А. (38 г.) и синът й на име Стефан (20 г.), седнали в квартирата да се черпят за празника. По някое време любовницата се почувствала наранена от думи на заварчика и почнала да троши чаши, чинии и всичко, каквото й попадне. Започнала и ръкопашна битка, в която на страната на майката се присъединил и синът. Ножовете от масата също влезнали в приложимост. В един миг дамата сграбчила парче от счупена чаша и прерязала със стъклото сънната артерия на любовника си. Бликнала кръв и тежката рана се оказала съдбовна за П. С.

Днес към момента криминалистите изясняваха доста от детайлите от кървавата разпра. Задържаната за убийството твърдяла, че синът й по никакъв метод не е забъркан, само че служителите на реда считат, че това е защитна реакция на майката. Следите сочели, че някои от раните по жертвата най-вероятно са нанесени от младежа. След клането двамата се пробвали да избягат от града, само че били арестувани.

Съседи на улица “Родопи ” твърдяха, че познават едва заварчика, който наел етаж в къщата преди към година и половина. Не контактувал с никого от квартала. Живеещ наоколо пенсионер описа, че не е виждал жена да влиза и излиза от квартирата.

От прокуратурата оповестиха, че ще изискат задържане под стража и на майката, и на сина.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР