Започвайки на 14 юни, най-определящият астрологичен аспект на 2021 г.

...
Започвайки на 14 юни, най-определящият астрологичен аспект на 2021 г.
Коментари Харесай

Ето как Сатурн и Уран ще променят любовния ни живот през 2021

Започвайки на 14 юни, най-определящият астрологичен аспект на 2021 година е поредицата от три квадрата на Сатурн с Уран, което е конфликт сред остарялото и новото. И за трите тези преноса Сатурн ще се движи през зодия Водолей, до момента в който Уран продължава да пътува през знака Телец.

Транзитът на Уран в квадрат Сатурн стартира на 17 февруари и приключва на 24 декември 2021 година. Местоположението на тези две планети образува ъгъл от 45 градуса, който се усеща провокационен и недопечен, само че тук можете да растете най-вече, изключително в региона на любовта.

Сатурновият квадрат Уран е срещата на земята и въздуха в два интензивни детайла, които в действителност в никакъв случай не взаимодействат между тях.

Първият квадрат се случи на 17 февруари, вторият (този) се появи на 14 юни, а последният - на 24 декември.

Въпреки че, тези три квадрата ще съставляват повратни точки в живота ни, значимо е да се отдръпнем и да погледнем общата картина. Повечето планети имат прецизен ден на пренос и по-късно, защото обикалят толкоз бързо на идващия ден, завършват с него. Но не тези две. Сатурн и Уран се движат извънредно постепенно и за първи път попаднаха един в различен през 2020 година и в действителност няма да изоставен това позициониране до 2022 година, това значи, че сме в средата на дългата игра във връзка с измененията, които това ще докара до нашата обич живее. Само тъй като сме принудени да играем дългата игра, обаче не значи, че би трябвало да изчакаме до края, с цел да забележим резултатите. Помислете за началото на годината, от началото на януари до края на февруари и по-късно направете записка за идните дати на Уран в квадрат на Сатурн, които са както следва:

Какво се случваше по това време за вас във вашия любовен живот, връзки и даже връзките, които имате със себе си?

Имаше ли определящи моменти или решения, които се усещаха значими или значими за вас?

Избори, които са ви помогнали да станете по-ориентирани към това, за което сте предопределени, или които са се чувствали като че ли се отдръпвате от остарялото?

Същите тематики ще се върнат за обзор в края на годината и тук думата обзор е основна. Ако в този по-рано през годината взимахме решения и говорехме това, което смятахме за наша истина, в този момент ни се желае да преразгледаме.

В любовта Сатурн наподобява като обвързване, само че Уран се явява като умишлен избор.

Ето по какъв начин квадратът на Сатурн Уран трансформира любовния ви живот в края на 2021 г.:

1. Отлагане на идното раздробяване

Дори и да сме били неохотни или неуверени в нашите връзки, страхът не може да се съпоставя с осъзнаването, че в случай че нещо не е предопределено да работи, нищо, което можем да създадем, не може да го скапе. Но това също по този начин значи, че когато дадена връзка би трябвало да съществува, също няма нищо, което може да попречи да се случи. И въпреки всичко, с цел да създадем умишлен избор да постъпим по друг метод, първо би трябвало да разберем за какво сме взели първичното си решение и това е, което е втория квадрат на Сатурн Уран.

Защо повярвахме, че е по-добре да останем същите, в сравнение с да растем? Защо се страхувахме от смяната? Страхувате се даже да бъдем себе си? И може би най-много, за какво взехме решение да се заключим в клетките, от които се опитвахме да избягаме?

2. Опит за правене на любовта комфортна или разумна

Може би ще го наречете съвпадане, само че Сатурн в Уран ще ви даде благоприятни условия за нови връзки. А какво по-добре време от идващите празници в края на годината от нещо такова?

3. Правене на сантиментални избори въз основа на обвързване или очакване

Сатурнов квадрат Уран е развързването на струните, които са ни държали на място. Разпадането и разрушаването на тези връзки става по-скоро бизнес, в сравнение с романтика.

4. Осъзнавайки, че сте се трансформирали от началото на годината

От януари би трябвало да мислим за предходните си решения във връзка с любовта, сериозна връзка, брак или даже метод към запознанствата.

5. Чувствате се подготвени и към този момент не сте уплашени за идната стъпка

Сатурн идва преди Уран, което значи, че с цел да преминем към уранската независимост, която търсим - първо би трябвало да овладеем нашите уроци  от Сатурн.

6. Преминаване към повече независимост в любовта и връзките

Свободата в никакъв случай не се дава, а се печели, като се освободим от тези неща, които ни задържат. За страдание, нищо не задържа никой от нас повече от връзките, които сме надраснали, само че които сега се поддържаме живи.

7. Постигане на по-добро схващане за безусловната обич

Когато се приближаваме до нашето трио от площадите на Сатурн Уран, значимо е да разгледаме деликатно живота си и къде се усеща, че стагнацията на остарялото се разпада, с цел да може най-сетне да се появи новото в любовта.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР