Започваме с уточнението, че автомобилите в този рейтинг са от

...
Започваме с уточнението, че автомобилите в този рейтинг са от
Коментари Харесай

Най-икономичните бензинови 4х4 SUV-та

Започваме с уточнението, че колите в този рейтинг са от така наречен всеобщ сегмент, оборудвани са с бензинови мотори с вътрешно горене и имат автоматизирана скоростна кути и система за задвижване и на четирите колела. Мощността на моторите е в диапазона 140 - 150 конски сили. Ето и кои са те.
5. Mitsubishi Outlander
Японският кросоувър е оборудван с двулитров мотор с мощ 146 к.с. Разходът на гориво е 7.6 литра на 100 км пробег.
4. Toyota RAV4 и Nissan X-Trail
Тази позиция се споделя от два кросоувъра едновременно. Toyota-та е оборудвана с двулитров бензинов мотор с мощ 146 к.с. и употребява 7.5 литра бензин на 100 км. Nissan-ът има същите механически данни и разход.

3. Mazda CX-5
Двигателят на тази кола също е с работен размер от два литра, само че мощността тук доближава до 150 к.с. На 100 километров пробег този автомобил изразходва 7 литра.
2. Skoda Kodiaq и Nissan Qashqai
Второто място също се заема от два модела. Skoda Kodiaq е оборудвана с турбо мотор с мощ от 150 к.с. Nissan Qashqai разполага с двулитров мотор с мощ 144 к.с. В същото време разходът на гориво и на двата автомобила е идентичен - 6.9 литра на 100 километра.
1. VW Tiguan
Лидер в класацията е най-продаваният кросоувър на VW. Става дума за модела Tiguan, който разполага с 1.4-литров турбо елемент с мощ от 150 конски сили. Този автомобил се характеризира с впечатляващ разход на гориво от 6.8 литра на 100-километров пробег.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР