Започваме с два факта - световноизвестната дизайнерка Вера Уанг днес

...
Започваме с два факта - световноизвестната дизайнерка Вера Уанг днес
Коментари Харесай

Дизайнерката Вера Уанг - една жена на 74 с плочки на корема и визия на 30-годишна

Започваме с два обстоятелството - световноизвестната дизайнерка Вера Уанг през днешния ден навърши 74 години. Но на тази жена надали можеш да ѝ дадеш повече от 40 години.

Ген, безспирна поддръжка, доста спорт, пластични интервенции - не е ясно каква тъкмо е тайната за безконечна младост на фамозната дизайнерка на сватбени рокли, само че едно е несъмнено - всички сме удивени от метода, по който наподобява тази дама!

Стройната ѝ фигура, плочките на корема и безупречната кожа по нищо не издават, че тази жена към този момент е прескочила пенсионната възраст.



Вероятно значително повода за това са били годините, които е прекарала в тренировки като дребна, когато е била състезателка по фигурно пързаляне.

Преди да стартира карантината през 2020 тя признава, че основната ѝ активност са били обичаните ѝ мачове по голф, само че сега се е въодушевила да тренира повече.

Дизайнерката е споделяла в свои изявленията, че мотивацията ѝ да поддържа форма и да наподобява толкоз добре са моделите с перфектни тела, с които работи непрестанно. Освен това, тя постоянно опитва с облеклата, има фикс идея към клиновете и просто желае всичко да ѝ стои съвършено.

74-годишната дама обича да пуска и много предизвикателни фрагменти в своя Инстаграм профил и не се опасява да демонстрира невероятната си форма.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР