Започваме разговорите с другите партии, ПП-ДБ ни унижават“. Това заяви

...
Започваме разговорите с другите партии, ПП-ДБ ни унижават“. Това заяви
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Започваме разговорите с другите партии, ПП-ДБ ни унижават

„ Започваме диалозите с другите партии, ПП-ДБ ни унижават “. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в предаването " Тази събота " по bTV

" Надявам се, че многочислените партии в обединението ПП-ДБ няма да се точат безпределно в решенията дали да поддържат държавно управление на ГЕРБ. Категорично би трябвало да стартираме диалози с другите партии ", съобщи Атанасова.

Така тя даде да се разбере, че укрепва ултиматума, даден през вчерашния ден от Бойко Борисов на ПП-ДБ - споделят през днешния ден " да " или " не " за държавно управление и при " не " ГЕРБ стартират срещи с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ още през днешния ден.

Според нея през последната седмица ПП-ДБ шикалкавят и показват надменно отношение към претендента за министър председател Мария Габриел.

„ Въпреки че през днешния ден Кирил Петков споделя, че тя му направила положително усещане и по тази причина не е затворил вратата за кабинет отпред с нея, държанието на ПП-ДБ демонстрира друго “, разяснява Атанасова.

 

Съпредседателят на Продължаваме промяната привиква съдружен съвет, с цел да обсъдят поддръжката й

 

По думите й това, че Габриел му направила положително усещане - няма по какъв начин да бъде другояче при специалист от нейното равнище.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР