Не искам Европа да се превръща в пространство без свобода.

...
Не искам Европа да се превръща в пространство без свобода.
Коментари Харесай

Петър Волгин: Не искам Европа да се превръща в пространство без свобода

Не желая Европа да се трансформира в пространство без независимост . Това сподели предаването „ Тази заран “ претендентът за евродепутат Петър Волгин, повдигнат от партия „ Възраждане “.

„ Европа се плъзга все по-неотклонно в тресавището на непоносимостта. Тази наклонност я гледаме от няколко години, само че след атентата против Робърт Фицо тя стана изключително очевидно. Той е от дребното политически водачи в Европа, осмеляващ се да приказва и да работи в прорез на това, което му споделят от Брюксел. Той сподели, че мирът е на първо място, че няма да приема повече мигранти, както и че няма да изпрати нито един патрон в Украйна “, уточни той.

Гражданите на Европейски Съюз, пребиваващи в друга страна от Европейски Съюз, могат да гласоподават. Интересно е, че могат и да се кандидатират оттова

Петър Волгин уточни, че желае да промени някои неща, които се отнасят за България. Той уточни, че ще стартира с желанието на някои от огромните европейски страни да наложат квалифицирано болшинство при взимането на значими решения. Според него в случай че това стане, България ще загуби един от дребното лостове на въздействие, които има сега.

 Бивш служител на реда се е барикадирал в дома си (ВИДЕО) 3 мин. Бивш служител на реда се е барикадирал в дома си (ВИДЕО)  Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ) 3 мин. Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха 2 мин. Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха  Бивш служител на реда се е барикадирал в дома си (ВИДЕО) 3 мин. Бивш служител на реда се е барикадирал в дома си (ВИДЕО)  Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ) 3 мин. Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха 2 мин. Кирил Петков след злополуката: Возих се на задната седалка, имах единствено изкарване на въздуха

„ Второто значимо нещо е да се работи за предоговарянето на преди малко признатия Пакт за миграци я. Той беше признат оня ден и единствено три страни гласоподаваха против него, като три други се въздържаха. България обаче беше съгласна с него. този пакт обаче ще направи по този начин, че в България да има ужасно доста мигранти “, уточни още Петър Волгин.

У нас доста хора се оповестиха, че са евроатлантици, само че с дейностите си посочваха друго, разяснява претендентът за евродепутат

Третото значимо нещо съгласно него е запазването на работните места на хората във въглищните централи. Според него не трябва да влизат в действие наредбите на така наречен Зелена договорка, „ която се оказа, че не е това, което ни показват “.

„ Четвъртото, което визира всички, в това число България, е отменянето на така наречен Европейски акт за независимост на медиите , тъй като той е всичко друго, само че не и независимост. Той планува основаването на нещо като ръб – управително тяло. В него ще влязат представители на някои страни. Те ще наблюдават медиите в цяла Европа и ще споделят къде има дезинформация “, сподели още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР