Започвам нещо ново днес - колектив, в който всеки може

...
Започвам нещо ново днес - колектив, в който всеки може
Коментари Харесай

Анджелина Джоли се насочва към ново поприще, ето кое е то

" Започвам нещо ново през днешния ден - колектив, в който всеки може да твори ". Това написа Анджелина Джоли в профила си в Instagram. С тази обява актрисата обяви стартирането на пазара на стилната марка, която ще носи нейното име, видя Sofia24.bg .

В обявата си холивудската звезда дефинира своя нов бранд като  " Място, където изобретателните хора могат да си сътрудничат с опитни шивачи и занаятчии от целия свят. Това е метод да благодаря и да покажа уважението, което изпитвам към многото гении, които срещнах по света ".

Марката, споделя тя, ще употребява " Винтидж материал и отпадъчни тъкани ". Един благодетелен фешън план, който ще види бял свят есента на 2023 година.

" Atelier Jolie желае да се причисли към тези, които се ангажират с демократизирането на стилната промишленост, позволявайки на клиентите да имат достъп до творенията на колектив от дизайнери и майстори занаятчии “, допълва Джоли.

От друга страна, Atelier Jolie също предизвиква повторното потребление: " Ще използваме останки и годишна продукция материал. Ще реновираме и съживим старите облекла с помощта на технологията upcycling. Ще вдъхнем нов живот на това, което може да бъде изхвърлено, ще създадем дрехи, които ще бъдат същински наследства, с доста персонално значение “, приключва постът на актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР