Започвам да мисля, че от Има такъв народ изобщо не

...
Започвам да мисля, че от Има такъв народ изобщо не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Предварително е имало замисъл този мандат да не се състои

Започвам да мисля, че от „ ИТН ” въобще не са имали планове да вземат участие в съставянето на държавно управление. Предварително е имало план този мандат да не се състои. Има Такъв Народ имитираха, има нещо, което форсира тези процеси - приемането на антикорупционния закон и излъчването на Рашков за ръководител на КПКОНПИ. Това разяснява в " Офанзива с Любо Огнянов ” ръководителят на.

Според нея всеки може да приказва в партията си каквото реши, а Христо Иванов ѝ се е обадил, с цел да се извини. " Органите на ще решат дали ще бъде върнат мандатът. Има Такъв Народ употребиха записа на Демократична България като мотив да напусне договарянията. Христов Иванов им го даде. От яростта, политическото озверяване и експанзията на ГЕРБ и Движение за права и свободи се вижда, че имат същински боязън да не се случи битката с корупцията посредством смяната в КПКОНПИ. Уплашиха се и взеха решение да пернат Има Такъв Народ. Не сме обсъждали или приемали решения да изчезне името на Рашков от програмата, Има Такъв Народ я получиха и я върнаха без неговото име ", уточни тя. И посочи, че срокът на мандата е мотив за нападки към. 

" Миналата година отново имаше апели към нас, само че да не връщаме мандата. Никой тогава не заплашваше с кръв, в случай че не се върне мандата. Всички тогава ни молеха да го задържим и не се замисляха за Конституцията. Сега за какво е тази разлика? Заради последните 7 месеца. Разбраха, че няма да има амнистия за обири, задкулисие и корупция ", съобщи вицепремиерът в оставка. 

По думите ѝ не са водени диалози Има Такъв Народ да нямат министри в възможен нов мандат. " Никой от сътрудниците не е поставял такова изискване. Това, че се върти в диалог на Демократична България, не значи, че е вземано решение по този въпрос ", безапелационна бе Нинова. И добави, че записът на Демократична България не е мотив за отдръпване от договарянията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР