Започва подготовката за откриването на новата концепция на ИКЕАВ навечерието

...
Започва подготовката за откриването на новата концепция на ИКЕАВ навечерието
Коментари Харесай

Delta Planet Mall достига 91% заетост през втората половина на 2020 г.

Започва подготовката за откриването на новата идея на ИКЕА

В навечерието на първия си рожден ден, Delta Planet Mall започва подготовката на пространствата за откриването на новия концептуален магазин на ИКЕА, което следва да се случи през втората половина на 2020 година. С отварянето му, заетостта в комерсиалния център ще доближи до 91%. Планираният обект на IKEA ще се разграничава от стандартния формат на шведския бранд, само че ще бъде по-голям от сегашния център за поръчки във Варна, който следва да бъде сменен от новооткрития магазин.

Във връзка с идното разкриване, от началото на месец февруари Delta Planet Mall пристъпва към подготовка на обектите, на територията на които ще бъде ситуиран обектът на ИКЕА. Sport Depot, District, Sport Vision и Mat Star ще посрещат своите клиенти на нови местоположения и с актуализирани концепции. Реорганизацията е в отговор на устрема към развиване на комерсиалния център и даване на по-голямо многообразие за посетителите. Екипът на Delta Planet Mall работи с амбициозната цел да доближи до 100% претовареност до края на годината. Това би бил извънреден триумф за търговски център за интервал, по-кратък от две години. В огромна степен за това спомага и към този момент увеличеното търсене на търговски площи след оповестяването на навлизането на новата идея на ИКЕА.

 Delta Planet Mall доближава 91% претовареност през втората половина на 2020 година

Delta Planet Mall е най-големият нов търговски център в България, с разгърната застроена повърхност от 110 000 кв. м., 40 000 кв. м. от които обгръщат комерсиалните площи. Разположен е на четири търговски равнища - две от тях са партерни, последващи естествената денивелация на терена. Обектът разполага и с три подземни равнища, 1300 паркоместа и голям брой първокласни улеснения. Местоположението му е стратегическо - среща се в региона с най-голяма централизация на ново строителство в града и посреща посетителите още при влизането им във Варна.

Delta Planet Mall е хазаин на най-голямото кино отвън София - Cinema City, което разполага с 12 кино салона и единствената 4DX зала във Варна, както и на новите за морската столица световноизвестни марки Mango, Guess, Desigual, SuperDry, Marc О`Polo, Asics, CCC, Cropp, House, Sinsay, както и най-високата интериорна атракция в града - 12-метровата панорамна кула, декорирана като магическо дърво, преминаваща през всички етажи на комерсиалния център.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР