Започва да действа именно от момента, когато сте го прочели! Изберете

...
Започва да действа именно от момента, когато сте го прочели!
Изберете
Коментари Харесай

Какво ще ви донесе новата 2020 година?

Започва да работи точно от момента, когато сте го прочели!

Изберете интуитивно своя вид. През новата година повярвайте в чудото и то наложително ще се сбъдне. И по този начин, да забележим резултатите:

Първи вид

Този, който е избрал първия вид, през новата 2020 година ще получи благоденствие и опция да оправи материалното си състояние, ще имате благополучие и здраве в дома си. Деветката Пентакли споделя, че е пристигнало време да се насладите на резултатите от упорития и тежък труд. Това може да бъде покачване или непоклатимост и благополучие в дома.

Втори вид

На тези, които са избрали втория вид, новата 2020 година ще им донесе развиване и ентусиазъм. В тази карта има доста, необикновено наситена сила, която ще ви помогне да „ поместите планини “, с цел да постигнете поставените си цели. 2020 година.ще ви донесе бърз напредък, всички ваши хрумвания ще бъдат чути и осъществени. Настъпва плодотворно време за вас. Основното нещо е да не бързате и да пестите сила, с цел да не прегорите креативен!

Трети вид

На тези, които са избрали третия вид, новата 2020 година ще донесе доста житейска сила, прояснение. Ще спечелите жизнеспособност и здраве, убеденост и изясненост. Всички ваши стремежи ще се осъществен.

Четвърти вид

На тези, които са избрали четвъртия вид, новата 2020 година ще донесе персонална мощ и деяние. Магът е карта с доста мощна и неограничена сила. Използвайте всичките си гении, имате ги. Но би трябвало да действате, животът ще ви даде този късмет, главното е да не го пропуснете и да не „ седите със скръстени ръце “.

Време е да усетите огромната пума в себе си – приемете и използвайте нейната берекет, умелост и еластичност, с цел да решите всичките си проблееми! Не се опасявайте да започнете. Силата на четирите стихии е налична за вас! Време е да ги употребявате!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР