Започва авариен ремонт на жп съоържения на подбалканската жп линия

...
Започва авариен ремонт на жп съоържения на подбалканската жп линия
Коментари Харесай

Внимание, шофьори! Започва ремонт на жп прелез Карлово

Започва спешен ремонт на жп съоържения на подбалканската жп линия в региона на Карлово, оповестиха от Директива за птиците „ Национална компания железопътна инфраструктура “. Дейностите ще се извършат от 08:00 часа до 17:00 часа на 01.12.2021 година. Ще бъде осъществен спешен ремонт на еластичната прелезна настилка и стоманения път в обсега на железопътен прелез на жп км. 155+394 в региона на гара Ботев, и шосеен път № ІІІ - 641 сред селищата гр. Калофер и гр. Баня.
Ремонтните работи на стоманения път и прелезната настилка ще се извършат при цялостно спиране на автомобилното придвижване по път ІІІ – 641 /Васил Левски – Марино поле/. Движението на ППС ще се реализира по обходен маршрут:
- Посока Калофер – Пловдив по път І-6 – гр. Калофер – с. Васил Левски – гр.Карлово – включва се в път ІІ -64 за гр. Баня и гр. Пловдив.
- Посока Пловдив – Калофер – по път ІІ-64 от гр. Пловдив и гр. Баня – гр. Карлово включва се в І-6 с. Васил Левски – Калофер.
Мястото ще бъде сигнализирано според Наредба № 3 от 16.08.2010 година за краткотрайната организация и сигурността на придвижването при осъществяване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците по утвърден Проект за Временна организация и сигурността на придвижването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР