Започнал съм от нулата, за разлика от Васил Терзиев съм

...
Започнал съм от нулата, за разлика от Васил Терзиев съм
Коментари Харесай

Антон Хекимян се зарече: Край с „ремонт на ремонта“! Сам направих кариера, за разлика от Васил Терзиев

Започнал съм от нулата, за разлика от Васил Терзиев съм се построил самичък. Това отсече пред „ Филтър “ кандидат-кметът на София от ГЕРБ -СДС Антон Хекимян.  Последно бях в Столична община на 25 септември, когато с претендентите за общински съветници от ГЕРБ-СДС внесохме документите за регистрация за локалните избори. Много по-различна е от репортерските години, които помня.

Предложението да се кандидатирам за кмет бе изцяло ненадейно за мен. Всичко се случи безусловно за часове – господин Борисов ми се обади в сряда, разговаряхме, той ми сподели, че името ми е било измежду препоръчаните от структурите на ГЕРБ за кандидат-кмет на София, изясни журналистът.

Това несъмнено ме изненада, споделих му, че ще помисля. Буквално на същия ден оповестих на господин Ралф Бартолайт, основният изпълнителен шеф на бТВ, че съм получил и съм решил да приема предлагането на ГЕРБ. Не съм желал да бъда кмет, само че несъмнено съм желал с работата си да оказвам помощ за решение проблемите на хората.

С Йорданка Фандъкова водихме много диалози през последните дни за огромните планове на София,         които би трябвало да продължим, тъй че да не бъдат сложени под риск – метрото, вътрешните кръгове, които ще разтоварят трафика, детските градини, които би трябвало да се довършат.

Обсъдихме и нови цели, както и това, че фразата „ ремонт на ремонта “ би трябвало да бъде изтрита с доста мощен надзор върху плановете и компаниите, които желаят да работят с обществен запас.

Хекимян се зарича негов приоритет да стане пътната сигурност, с цел да може да се понижат в пъти жертвите от произшествия.

Реклама

Настоявам депутатите за разрешат камерите за ръководство на трафика да се употребяват и за надзор на скоростта. Срамота е общината да има 700 камери на съвсем всички кръстовища и този запас да не се употребява, споделя Хекимян пред „ Филтър “.

Сред язвите, които кандидат-кметът уточни за „ лекуване “, са преди всичко тротоарите, от които има намерение да реновира по 100 км на година.

На второ място някогашният началник в бТВ сложи паркирането в кварталите, към този момент имал подготвен план за шест 4-етажни паркинги.

И нещо извънредно значимо – Антон Хекимян поема ангажимент, че през идващите 4 години в София ще има места за всички деца сред 3 и 6 години в детските градини. По думите му в неговата стратегия е заложен градежът на 37 нови забавачки.

Аз съм лидер на листата за общински съветници на ГЕРБ-СДС. И това ясно демонстрира, че съм подготвен да нося отговорност за ръководството на града ни. За разлика от господин Терзиев, в чиито сметки не влиза да работи за София, в случай че не бъде определен за кмет, приключи Антон Хекимян.

Цялото изявление може да прочетете в последния брой на в. „ Филтър “

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР