Започнахме 15-ата година на 19 минути!Взаимно да си честитим, защото

...
Започнахме 15-ата година на 19 минути!Взаимно да си честитим, защото
Коментари Харесай

14 години 19 минути

Започнахме 15-ата година на 19 минути!

Взаимно да си честитим, тъй като в свят, където към този момент нищо не е, каквото беше - дори британската кралица към този момент я няма, " с цел да останеш, с цел да си нужен... " си би трябвало огромна битка. Особено за такива като нас, на които при раждането ни предричаха от 6 до 10 месеца живот. Толкова обаче изкараха появилите се и от дълго време забравени съперници, които излязоха малко след нас на пазара.

Изглеждаха по-силни. Но не знаеха простата формула, която е схванал всеки, който най-малко малко време е посветил на бойни изкуства. Тя гласи: " По-силният не постоянно побеждава ". Има си и значим закон на пазара и природата: съществуват 2 конкурентни преимущества - човек да бъде първи по време или да бъде най-хубавият. Явно сме били и двете.

А не е властта да не постави доста старания, с цел да ни удуши. Имаше един доста силов финансов министър, който всеки месец се обаждаше в една подчинена му институция - бухалка и питаше: " Тия `що са още живи "? Той падна, различен го смени. Ние оставаме и продължаваме.
Какъв ти тук... финансов министър. Ние сменихме 11 министър председатели. И този ще отлети преди нас, даже да има избори след избори, както множеството държавници и политици са сигурни.
 
Само си помислете - по подигравка на ориста, когато 19 се появи, имаше 19 национални осведомителни всекидневника, а в този момент са 9 - в това число спортните. Ние останахме и продължаваме.
Още в първите ни дни един от всекидневници ни разказа като " вестник без душа ". Е, от дълго време към този момент оня ежедневник го няма. А 19 остава и продължава!

Защо?

От началото сме правилни на себе си и на девизите си от първия ден, които сме разгласили и които са изцяло почтени:

Единственият свободен ежедневник
Чиста информация
София е наша

Освен на хартия, ставаме все по-силни и електронно. Сайтът 19min.bg e един от най-влиятелните в републиката - гръбнак е на група от общо 6 цифрови медии, тъй като не се тормози да отстоява свои дела и да открива хората в нещата. Дотолкова, че депутати - милионери се пробват да ни натискат даже през прокуратурата по непоносим и доста низък метод, тъй като не одобряваме неприличните им оферти.

Дали те или други мощни на деня палят домовете ни, заплашват с чупене на крайници, популяризират долни клюки. За тяхна неволя обаче резултатът е, че в последна сметка сами стават клиенти на прокуратурата. И занапред ще ги разнищваме с следствия, освен това освен ние...

Пожелаваме си за рождения ден да бъдем дружно с вас още и още! Защото имаме вяра, че е имало за какво.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР