Започнаха течовете на информация за Google Pixel 4. Информацията е

...
Започнаха течовете на информация за Google Pixel 4. Информацията е
Коментари Харесай

Нова информация за Pixel 4 загатва за мистериозен спектрален сензор

Започнаха течовете на информация за Гугъл Pixel 4. Информацията е много интгригуваща.
Всичко стартира с появяването на няколко рендера, които загатнаха какво да чакаме като външен тип. Те сами по себе си не са чак толкоз значими, само че да речем забелязахме квадратната настройка на камерата. Всички се чудят за какво от ден на ден производители употребяват този прийом, който не се харесва на много консуматори.

Няма потребност да се загатва, че към момента сме във етапа, в която публична и доказана информация няма. Добрата известност на някои от източниците дава съображение да имаме вяра на видяното за идващия Гугъл Pixel.
Спектрален датчик
Благодарение на видео от Unbox Therapy (най-отгоре) разбрахме още за новия пиксел. Част от показаното ни накара да повдигнем вежди. Гугъл постоянно сервира софтуерни изненади със своите устройства и в този момент ще е по този начин.

Отзад ще имаме две камери, което единствено по себе си е добра вест. Тук новото е упоменатия спектрален датчик, за който действително не се знае нищо. По името можем да отсъдим, че евентуално ще разрешава на телефона да улавя инфрачервена и ултравиолетова светлина. Това може да помогне доста в салдото на бялото да вземем за пример.

Отпред чакаме 5 датчика, в това число камерата. Коментира се, че това може би значи идването на нещо сходно на FaceID от Apple. За момента се счита и, че телефонът няма да има датчик за пръстов отпечатък, най-малко не обичаен подобен.

Очакваме безжично зареждане, USB Type-C порт, стерео представители в профил. Всичко казано до тук е едно, по какъв начин всичко това ще работи в действителността е друго. Все отново, това си остава едно положително начало и чакаме идващите новини.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР