Започнаха официалните продажби на новото издание на популярния индийски пикап. Моделът бе

...
Започнаха официалните продажби на
новото издание на популярния индийски
пикап. Моделът бе
Коментари Харесай

Mahindra GOA Pik-Up Plus пристигна в България

Започнаха формалните продажби на новото издание на известния индийски пикап. Моделът бе показан по-рано през годината в предсерийния си вид по време на Truck Expo 2019

Продажбите на новото издание на легендарния индийски пикап - Mahindra GOA PIK-UP PLUS започнаха в България от миналата седмица. В модела са направени повече от 51 усъвършенствания по отношение на предходното му поколение, отличава се с по-агресивни линии и много по-спортен дизайн. GOA Pik-Up излиза за първи път на европейския пазар през 2005 година и към този момент 15 години е високо ценен заради своите издръжливост и надеждност.

Изключително богато е общоприетото му оборудване, а цените за българския пазар стартират от 43 990 лева без Данък добавена стойност, като купувачите могат да се възползват от данъчно облекчение за хомологация N1. Задвижването е поверено на 2,2-литров 16-клапан турбодизелов мотор с макс. мощност 140 к.с. и оптимален въртящ момент от 330 Нм, задвижващ четирите колела през 6-степенна механична трансмисия. Предлага сe с единична или двойна кабина, всяка от които с две степени на оборудване - S6 и S10. Дължината на товарния леген доближава до 2294 мм. Капацитет за теглене до 3000 кг и товароносимост до 1095 кг за версията с единична кабина и до 995 кг за двойната са другите мощни козове на модела.



ДИЗАЙН
Изваяните линии на новия Mahindra GOA Pik-Up Plus няма да ви оставят безразлични. Предната част сграбчва окото с хромирани вложки, "вежди ", LED фарове за по-високото ниво на съоръжение (S10), интегрирани фарове за мъгла и огромен въздухозаборник, за да може да „ диша “ турбодизеловият двигател. Стилът е допълнен от новите 16-инчови джанти. Пикапът се предлага в четири цвята – бял Artic White, сребрист DeSat Silver, черен Napoli Black и червен Rage Red.

ОБОРУДВАНЕ И КОМФОРТ
Просторният и удобен интериор на новия Mahindra GOA Pik-Up Plus се отличава с нова тапицерия и изключително богато съоръжение. Подгряване на задното стъкло, електрически регулируеми огледала, предни светлини с отсрочено угасване, пълноразмерна аварийна гума с джанта, са само дребна част от екстристе, включени в стандартното съоръжение на пикапа. Версията на S10 Double Cab е със 7-инчов сензорен екран с инфоразвлекателна система и навигация, круиз надзор, многофункционален волан, автоматичен климатик, електрически регулируеми седалки, интелигентни фарове със сензори, завиващи светлини, два гнезда за зареждане на устройства и други

БЕЗОПАСНОСТ: ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗА ВСЕКИ АВТОМОБИЛ MAHINDRA
Оборудването за сигурност с изключение на ABS, ESC и двойни въздушни възглавници включва зони за отбрана от конфликт, деформируема кормилна колона, регулируеми подглавници и други.

ОПЦИИ
Mahindra GOA Pik-Up Plus може да бъде персонализиран с разнообразни варианти, сред които предпазител на резервоара от неръждаема стомана, ролбар, теглич, „ хардтоп “ от фибростъкло и други

ЖЕЛАН ПАРТНЬОР ЗА ВСЕКИ
Високите равнища на комфорт и ниските експлоатационни разноски трансформират GOA PLUS в мечтан сътрудник за всеки фермер, за всяко бизнес начинание и даже за забавления и спорт. Средният разход на пикапа в смесен режим на придвижване е 9 л/100 км, отвън града той „ харчи “ 7,9 л/100 км, а в града – 11 л/100 км (данни по NEDC). Комбинираните излъчвания на въглероден диоксид надлежно са 239 г/км.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР