Срещите за вечеря могат да бъдат трудни, особено когато става

...
Срещите за вечеря могат да бъдат трудни, особено когато става
Коментари Харесай

Жена, оставена с изнудваща сметка за вечеря, след среща поръча допълнителна храна за приятели - след това избяга

Срещите за вечеря могат да бъдат сложни, изключително когато става въпрос за взимане на сметката - само че тази в действителност поема тортата.

Вече не се чака „ мъжът “ да заплаща, само че някои хора към момента избират да бъдат по-традиционни, до момента в който други обичат да си поделят сметката. Може да е малко неловко, защото не се познавате доста добре, тъй че когато една жена беше оставена с изнудваща сметка, тя надалеч не беше впечатлена.

Тя твърди, че мъжът, с който се среща, я е напуснал с голяма сметка от ресторант, която тя не можеше да си разреши - по средата на тяхната среща. Според анонимната жена мъжът е дошъл в ресторанта преди нея и към този момент е поръчал малко храна, която твърди, че ще вземе назад за съквартирантите си.

След това той й сподели, че може и отидете да им го доставите в този момент и по-късно се върнете, с цел да възобновите срещата им. Но когато той не съумя да се върне 30 минути по-късно, тя разбра опустошителната истина - той беше направил бегач с храната и я беше оставил с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР