Започна заседанието на Националния съвет на БСП. Форумът се провежда

...
Започна заседанието на Националния съвет на БСП. Форумът се провежда
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Който твърди, че в момента е по-добре да има избори, е политически идиот

Започна съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия. Форумът се организира дни, откакто партия " ИТН " разгласи, че отдръпва своите министри от държавното управление.

Основата тематика, която ще бъде разисквана, е идното приемане на актуализацията на бюджета. Очаква се социалистите да решат и по какъв начин ще продължат поддръжката си за ръководството на страната.

Българска социалистическа партия би трябвало да остане в ръководството без значение от комплицираната обстановка. Това разясниха членове на Националния съвет преди началото на съвещанието. Драгомир Стойнев уточни, че Българска социалистическа партия сплотява и стои в основите на обединението:

" Държавата има потребност от държавно управление. Този, който ви приказва, че сега по-добре е да има избори, в сравнение с държавно управление, било то съдружно, било то експертно, за мене е политически глупак ".

Социалният министър Георги Гьоков е на мнение, че актуализацията на бюджета не може да бъде частичнa:

" Стъпка настрана от това, което е препоръчано, нарушава салдото на целия бюджет и доста комплицирано би било някой да каже - това го вършим, това не го вършим, тъй като би трябвало да каже от кое място идват парите за това, което вършим, и къде отиват парите от това, което не го вършим. Оттам идва сложността на бюджета ".

Филип Попов разяснява, че нови избори ще са съдбовни за стабилността в страната:

" Не е въпросът в постове и министерства, тук е въпрос на отговорност България да не бъде хвърлена за трети следващ път от Има Такъв Народ в предварителни избори, в безпорядък ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР