Започна регистрацията в конкурса Сайт на годината“. Желаещите да участват

...
Започна регистрацията в конкурса Сайт на годината“. Желаещите да участват
Коментари Харесай

Започна регистрацията в конкурса „Сайт на годината“

Започна регистрацията в състезанието „ Сайт на годината “ . Желаещите да вземат участие могат да го създадат до 28 май 2022 г
Конкурсът е ориентиран към притежателите, основателите на уеб сайтове и уеб планове основани в България. 
Калоян Петров – продуктов дизайнер, Payhawk/The Financial System of Tomorrow и Лазар Малаков - Httpool Bulgaria и началник на META Authorized Sales partner са двама от членовете на журито.
„ Най-голямата добавена стойност за всеки участник е не премията, която би могъл да завоюва, а противоположната връзка от журито , защото всеки участник, без значение дали печели, дали е номиниран в някоя от категориите, той ще получи противоположна връзка от двама или трима дизайнери, маркетолози и програмисти “, сподели в студиото на Радио София Калоян Петров.
Конкурсът дава опция на участниците да схванат какво не работи добре в уеб страницата им и какво е добре да се промени, тъй че да бъде сполучлив.
Сайтът би трябвало да дава отговор на марката , да има добра осведомителна архитектура, добави Петров и изясни какви са част от критериите, на които би трябвало да дава отговор даден уебсайт във връзка с дизайна.
„ Как е издигнат уеб сайтът, дали нещата в него са интуитивни , лесни за разкриване. Останалите неща, които гледа дизайн журито са дали дизайнът наподобява задоволително добре на малко устройство, на таблет или компютър. Отчитат се типография, цвят и комбинация “, сподели Петров.
По отношение на маркетинг критериите, Лазар Малаков изясни, че главният аршин е марката.
„ Сайтът, който гледаме има някакви полезности и послания , които желае да насочи на дадена публика. В момента, в който това нещо е поднесено прелестно, това се прави оценка добре “, сподели Малаков.
Подробности за състезанието можете да чуете в изявлението на Катя Василева с Калоян Петров и Лазар Малаков.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР