Започна разследване на смъртта на 37- годишният Крум, който вчера

...
Започна разследване на смъртта на 37- годишният Крум, който вчера
Коментари Харесай

Подробности около едно предизвестено самоубийство в психиатрия в Благоевград! Фамилна обремененост зад самообесването на 37 г. Крум, сестра му приключила по същия начин

Започна следствие на гибелта на 37- годишният Крум, който през вчерашния ден към обяд се обеси в психиатричното поделение в Благоевград. Смъртта му потресе освен личния състав на отделението, където Крум се лекувал, само че и околните му, останали шокирани от съдбовното му решение. Вчера към обяд, употребявайки че личния състав раздава храна на пациентите, Крум излязъл от статята си, влезнал в тоалетната и там направил примка, не от чаршафи както бе обявено в началото, а от сакото на пижамата си, разбра Struma. com.

С безконтролна мощ Крум стегнал примката и паднал в тоалетната. Открит е минути по-късно, премрял. Извикани са реаниматори, които са създали всичко допустимо да го върнат към живота, само че безрезултатно. Според осведомени, Крум хитро заблудил лекуващите го лекари, защото стоял добродушно в леглото си цяла заран, правил се на задремал, казвал, че се усеща добре от назначеното му лекуване.

Постъпил в психиатрия преди дни в тежко положение, доведен от околните си, които споделят, че измежду случай при започване на годината положението му внезапно се влошило. В четвъртък направил опит за самоубийство, по тази причина и е доведен в отделението. През януари тази година, Крум аргументи гибелта на приятеля си от детинство след разпивка в кръчмата на санданското село Катунци.

Двамата се скарали и спорили дълго време, разногласието прераснал в сборичкване и Крум блъснал приятеля си в гърдите. При рухването мъжът си глътнал езика и умря от задушаване. Крум изпаднал в потрес след случилото се и напълно рухнал душевен. В селото приказват, че нещастието за фамилията му е огромна, защото преди години по същия метод посредством обесване е прекъснала младия си живот си и неговата сестра. Тя била пенсионер по болест. Жената се обесила в дома си. Години по-късно Крум направи същото.

От през вчерашния ден в психиатричното поделение се организират разпити на дежурните в този ден, съгласно служителите на реда пациентът бил добре обгрижван, лекуван вярно, по тази причина и никой от личния състав не предполагал, че ще посегне на живота си. Приет е за лекуване неотложно, след обширен обзор на положението му. В селото се приказва, че той не можел да понесе гибелта на приятеля си, заканвал се, че скоро ще иде при него.Иизпълнил заканата си.!
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР