Започна отпускането на безлихвени кредити, гарантирани от държавата. Българската банка

...
Започна отпускането на безлихвени кредити, гарантирани от държавата. Българската банка
Коментари Харесай

Петър Андронов: Само за 10 дни вече има над 25 000 разсрочени кредита

Започна отпущането на безлихвени заеми, обезпечени от страната. Българската банка за развиване подписа контракт с четири търговски банки за даването на заемите. Те ще се отпускат на хора, които краткотрайно са останали без работа, които се самоосигуряват или са в неплатен отпуск. И компаниите имат опция за кредитиране, с цел да спасят бизнеса си в тежката обстановка. " ", сподели в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия Петър Андронов, ръководител на Асоциацията на банките.

Четири банки към този момент оферират изтегляне на заеми за физически лица, още 8 се готвят да подпишат контракти с банката за развичите. Идеята на мярката е да се насърчат и хората, и работодателите да преминат през този интервал, да се затвори финансовия недостиг и още веднъж да се върнат на работа. Кредитът ще се изплаща с гратисен интервал, без рента.

При отсрочването на заеми главното е да си постоянен длъжник и да има най-много просрочие до 90 дни. Ако се попадне в тази догадка се получава опция да отсрочиш отговорностите си към банка по твоя преценка по потребителски или ипотечен заем.

Само за 10 дни към този момент има над 25 000 разсрочени заема. Броят на хората, които се възползват към този момент е същстествен, означи Андронов.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР