Започна онлайн участието на министър-председателя в оставка Бойко Борисов във

...
Започна онлайн участието на министър-председателя в оставка Бойко Борисов във
Коментари Харесай

На срещата на върха в Порто представят визия за европейския цифров, екологичен и справедлив преход

Започна онлайн присъединяване на министър-председателя в оставка Бойко Борисов във втория ден от в Порто. В рамките на днешната неофициална сесия на държавните и държавни ръководители на страните членки на Европейския съюз (ЕС) ще бъде разисквано реализирането на Европейския дирек на обществените права на ниво Европейски Съюз и на национално ниво, според Стратегическата стратегия на Европейски Съюз за интервала 2019 година – 2024 година В края на срещата на върха водачите на Европейски Съюз следва да одобряват Декларацията от Порто, в която ще бъде изложена тяхната визия за европейския дигитален, екологичен и обективен преход .
В рамките на днешния ден ще се организира и видеоконферентна среща на водачите на Европейски Съюз и Индия. Ще бъде разисквано световното съдействие за създаване на по-устойчива международна здравна система с главен акцент върху подготвеността за бъдещи пандемии и укрепването на Световната здравна организация. Очаква се на срещата европейските водачи да потвърдят своята взаимност с Индия в световната битка с пандемията. Лидерите ще обсъдят и укрепването на стратегическото партньорство сред Европейски Съюз и Индия в региона на търговията, технологиите и свързаността .
 Присъствена среща на върха на 25 май привиква Шарл Мишел Присъствена среща на върха на 25 май привиква Шарл Мишел
Ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел привиква присъствена среща на високо ниво на държавните глави в Европейския съюз на 25 м...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР