Започна масовото . Над 70 полицейски служители и жандармеристи, десетки

...
Започна масовото . Над 70 полицейски служители и жандармеристи, десетки
Коментари Харесай

Първи версии за мистериозното изчезване на 2-г. Мехмед, майка му... СНИМКИ

Започна всеобщото. Над 70 полицейски чиновници и жандармеристи, десетки доброволци, планински спасители и пожарникари са на място и търсят детето, написа Struma.bg.



Претърсва се всяка къща, всеки автомобил, всеки сантиметър към дома на Мехмед Юркин и близката гора. Търсенето е почнало от нощес, като в хода му са претърсвани адреси на близки, включително и от Велинград. Към момента издирването е единствено на територията на Якоруда и региона, само че в случай че се наложи детето ще бъде оповестено за общонационално търсене.



Заради изчезналото дете е отсрочена плануваната за през днешния ден профилирана полицейска интервенция против битовата престъпност и всички полицейски сили са ориентирани към Якоруда. Очаква се на място да дойдат служители на реда от Областната дирекция на полицията.



Но място е и персонално шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Дойчин Дойчинов, както и прокурор Мирослав Каназирев от Районна прокуратура – Разлог, които персонално провеждат издирвателната акция.



. Сигналът е подаден към 18 часа. Цяла нощ той е търсен и от близки на фамилията, като са обходили огромен периметър от близката гора.



Засега не се изключва нито една версия, сподели комисар Дойчинов, в това число и похищение. Дойчинов прикани жителите да подават сигнали и да спомагат на полицията.



В същото време Потресени, ужасени, паникьосани и обезверени, са околните на изчезналия нощес 2.7 годишен Мехмед от Якоруда, написа Struma.com. Семейството му ридае неутешимо, а майка му е останала без глас от рев, описаха близки на фамилията. Около дома на Мехмед е цялостно с полиция, съседи прескачат като обезумели от двор на двор.



Всеки се пита дали има някаква вест за детето, което към този момент 16-ти час е в неопределеност. Изчезнало без диря от двора. Играело си, родителите му го оставили за малко единствено, и когато го потърсили, момченцето било изчезнало. Както към този момент съобщихме, градът е блокиран.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР