Започна изграждането на нови отводнителни решетки на местата, където при

...
Започна изграждането на нови отводнителни решетки на местата, където при
Коментари Харесай

Изграждат отводнителни съоръжения в Момчилградско

Започна построяването на нови отводнителни решетки на местата, където при по-обилни превалявания се събира вода. Вече е построено отводнителното оборудване на пътя за село Равен в региона на цех " Върбица ", което е дълго 7 метра, оповестиха от общинска администрация Момчилград.
          
Конструкцията му е от стомано-бетон, а самата решетка е чугунена. При построяването са изпълнени всички механически условия за пътно строителство и оборудването може да понесе натоварванията при прекосяването даже на по-тежки коли. Предстои да бъдат построени нови улични отводнителни решетки в региона на постройките на Горско стопанство и на Социално подкрепяне, до моста крий общинската болница, както и на улица " Първа " в квартал " Мамулица ".
        
" Изграждането на отводнителните уреди е част от превантивната активност против възможни наводнения, която общината прави. С решетката край цех " Върбица " решаваме сериозен проблем, тъй като при по-обилен дъжд водата се стичаше на републиканския път Момчилград-Крумовград, създавайки предпоставки за спешни обстановки и произшествия ", сподели кметът на общината Сунай Хасан.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР