Започна изграждането на нов мост над река Струма при село

...
Започна изграждането на нов мост над река Струма при село
Коментари Харесай

МРРБ: Започна изграждането на нов мост при село Покровник

Започна построяването на нов мост над река Струма при село Покровник на третокласния път Благоевград – Покровник. След повече от една година закъснение на процедурите за издаване на строителни документи обектът към този момент има позволение за градеж според закона и строителните действия започнаха.

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Шушков ревизира на място началото на строителния развой и се срещна с кмета на селото Недко Ангелов и представители на компанията – реализатор на обекта.

„ След първата среща, на 4 януари тази година, с регионалния шеф на Благоевград, кмета на община Благоевград, Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “, представители на ВиК-Благоевград, на газово сдружение „ Аресгаз “ и други, форсирахме старания и Министерство на регионалното развитие извърши във допустимо най-кратки периоди поетите задължения “, разяснява заместник-министър Шушков.

Той напомни, че мостовото оборудване при село Покровник бе компрометирано след значителни превалявания през месец декември 2021 година и от този момент е затворено за прекосяване на коли и пешеходци, като това породи напрежение и съмнение измежду жителите на община Благоевград.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР