Започна есенно-зимната дератизация на каналните шахти и дерета на територията

...
Започна есенно-зимната дератизация на каналните шахти и дерета на територията
Коментари Харесай

Идва краят на тази вредна напаст, която превзе Варна

Започна есенно-зимната дератизация на каналните шахти и дерета на територията на община Варна. Това оповестиха от общинското дружество " Дезинфекция, дезинсекция и дератизация “. Има и график, по който ще се случва дератизацията.

Само преди дни Varna24.bg ви осведоми, че плъхове са плъзнали из Варна. Най-вероятната причина е в разкопаните поради ремонтите улици. Подмяната на канализационната система е разбутала леговищата и гризачите са излезли на повърхността.

Това са е едни от най-опасните вредители, които носят доста патогени и инфекциозни болести. Увреждане на имущество, храна, щета на електрически и информационни мрежи - това не е целият лист на вредите, които тези гризачи предизвикват.  Трудността на унищожаването им се крие в тяхната невероятна жизнеспособност и адаптивни качества. Плъховете могат да прегризват пътя си даже през бетонни плочи, да се движат свободно по канализацията и да придвижват резистентност на известни токсини на своите потомци. Унищожаването на плъхове благодарение на експерти дава обезпечен и ефикасен резултат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР