Динамо признава Тайсън Фюри, че го е вдъхновил, след като

...
Динамо признава Тайсън Фюри, че го е вдъхновил, след като
Коментари Харесай

Динамо признава боксьора Тайсън Фюри, че го е попречил да се самоубие след срив, при който магьосникът пада в безсъзнание в леглото на кучето си

Динамо признава Тайсън Фюри, че го е въодушевил, откакто магьосникът се е опитал да се самоубие (Динамо на фотографията през февруари)

Той се въодушеви от боксьора Тайсън, 35, който има дълга история на тревога и меланхолия, биполярно разстройство, корист с субстанции и суицидни мисли (Тайсън на фотографията през октомври предходната година)

'Исках да усещам нещо. Това е необичайно. Когато правех всичко това, явно имаше болежка, която изпитвах, само че не усетих нищо друго и жена ми ме откри на пода.

„ Всъщност бях в кучешкото легло и пред едно от огледалата, през които бях пъхнал главата си и бях пристигнал на себе си, окървавен и преди малко излязъл това.

'Мисля, че да се събудя по този начин беше най-срамът, който в миналото съм изпитвал. Срамът беше друг, тъй като когато го правех, не мислех за никой различен, просто виждах отражение върху себе си и мразех това, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР