Заплита се мистерията около смъртта на младия мъж, чието тяло

...
Заплита се мистерията около смъртта на младия мъж, чието тяло
Коментари Харесай

Драмата със смъртта на младия мъж в Бургас е покъртителна! Съседи разкриват зловещи подробности

Заплита се мистерията към гибелта на младия мъж, чието тяло бе намерено рано сутринта от живущи в бл. 67 в бургаския жк „ Братя Миладинови”. Съседи, които видели умрелия да влиза във входа дружно с момиче настояват, че повода за неочакваната му кончина може да са опиати, оповестява " Флагман ".

Двамата видимо не приличали на клошари – нито по облеклата, които макар, че изглеждали по-стари, не били раздърпани и овехтели, нито по държанието – младежите били културни и учтиви.

„ Вчера вечерта ги забелязах, че са горе и се готвят да нощуват на стълбите на последния етаж. Когато ги попитах, нямат ли къде да спят, нямат ли родители и т. н., те ми дадоха отговор, че били останали сами и се грижели един за различен, откакто „ майка и татко” били умряли. Не ми споделиха от кое място са”, описа жена от блока, която в действителност е подала сигнала за откритото тяло още в 7:30 тази заран.

Тя добави, че рано сутринта през днешния ден била събудена от крясъци и ридания, след което на вратата й почнало да се чука с все мощ. Уплашената жена, виждайки през шпионката обляно в сълзи младо момиче, въпреки всичко отворила.

„ Молеше ме да се обадя на кола за спешна помощ. Брат й не се събуждал, даже откакто му удряла леки плесници. Горкото дете беше в нервност, а аз доста уплашена от цялата обстановка. Вдигнахме целия блок на крайник на разсъмване. Позвъних на 112, само че когато медиците дойдоха към този момент беше прекомерно късно”, описа пред кореспондент на Флагман.БГ дамата от 8-ия етаж.

Въпреки че непознатата жена се е представяла за сестра на умрелия, двамата нямат роднинска връзка.

„ Когато по-късно пристигнаха следователите единият от тях беше с куфарче и ще го изтъквам. Каза нещо доста значимо: „ Никой даже не се поинтересува кой съм и какво върша във входа”. Ето това е. Ето по този начин са влезнали. Всички ние сме станали бездушни и безспорни непукисти!”, описа друга жена от блока, която рано на разсъмване е станала очевидец на цялата извънредно неприятна обстановка.

Тя добави, че каквото и да е станало с момчето, това е една същинска покруса, само че не може да се изключи използването или даже корист на опиати. Жената показа, че познава починалия и той сигурно не е скитник, само че не пожела да разкрие самоличността му.

„ Здрав и прав млад мъж е това! Не може да почине от мраз, вечер температурата не пада под -1/-2 градуса. Как за една вечер – по-малко от 12 часа, може да се стигне до подобен съдбовен край?!”, попита бургазлийката.

В момента тялото на умрелия се намира в катедра „ Съдебна медицина” към УМБАЛ -Бургас, където ще бъде осъществена аутопсия. Тя ще покаже точната причина за нелепата гибел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР