Заплетените истории около ареста на Сава и разпитите на приближени

...
Заплетените истории около ареста на Сава и разпитите на приближени
Коментари Харесай

Лъжливи показания нажежават обстановката в „Лъжите в нас“

Заплетените истории към ареста на Сава и разпитите на доближени и очевидци ще продължат и в новите четири епизода на „ Лъжите в нас “ от втoрник до петък в 20:00 часа по NOVA. Манипулирани показания, лъжесвидетелстване, подхвърлени доказателства и едвам приета истина са единствено част от обстановките, с които трагичната поредност ще сблъска феновете тази седмица.

Рая и Ирина са подготвени на всичко, с цел да измъкнат Сава от пандиза и да намерят вярното оправдание, без значение от следствията, които ще повлече то след себе си. Междувременно Шейтанов към този момент е уверен, че зад всички неприятности, случили се с „ Шперфазер “ и фамилията му, стои точно неговият шурей. Въпреки обвиняванията от прокуратурата и бащата на брачната половинка си, Сава е подготвен да се бори за своето оневиняване.

Лъжесвидетелстването ще накара Прокуратурата да възобнови разпитите, с цел да разбере кой е виновният и какви могат да са следствията за него. Именно там ще се появи и непредвидена приета обич сред Адриана и прокурор Григоров. Непреклонната Адриана няма да устои на следващото предложение за същинска непосредственост на младия си сътрудник, само че дали ще бъде подготвена да признае връзката си пред всички?

Кой ще каже истината на разпитите и кой ще излъже? Кой ще бъде хванат с подправени показания? Какви промени ще настъпят за Сава в семейство Шейтанови? Ще стартира ли той свое лично следствие? Към кого ще се обърне Шейтанов за помощ? Какво ще се случи сред Адриана и Григоров ? Ще повлияе ли връзката им върху следствието? - разберете в новите епизоди на „ Лъжите в нас “ тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA.

Още вести ще откриете на, и на сериала. Всички епизоди на „ Лъжите в нас “ може да гледате в и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР