Заплахи за брутална очерняща кампания е отправял Георги Георгиев, отцепник

...
Заплахи за брутална очерняща кампания е отправял Георги Георгиев, отцепник
Коментари Харесай

Бивш човек на Слави заплашва Промяната, ако не води листа

Заплахи за " брутална очерняща акция " е отправял Георги Георгиев, разколник от " ИТН ", попаднал в квотата на " Продължаваме промяната " в последния парламент, научи Lupa.bg. Заплахите са били във връзка желанията му да бъде лидер на листата във Враца, която обичайно се води от Деница Симеонова.

Ултиматуми за обезпечени места са се случили още преди седмици, само че са ескалирали в последните дни от реденето на листите. Обединението сред Политическа партия и " Демократична България " стресна и други някогашни депутати за местата им в листите, първият от които беше Александър Дунчев, който в ефира на Би Ти Ви сложи ултиматум " Продължаваме промяната " да резервира лидерската позиция в региона. Според съдружното систематизиране водещото място за София област пое пулмологът доктор Александър Симидчиев от гражданската квота на " Демократична България ".

На същия принцип някогашният народен представител Георги Георгиев, дълго заявяваше, че ще поддържа „ Продължаваме промяната “, уверяваше, че припознава идеята на партията, до момента в който не пристигна време за редене на листи и той не получи мечтаното първото място във Враца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР