Записите на Радостин Василев са правени в парламента и партийни

...
Записите на Радостин Василев са правени в парламента и партийни
Коментари Харесай

Атанасов: Има жестока съпротива за за съставяне на редовна власт

Записите на Радостин Василев са правени в Народното събрание и партийни офиси на " Продължаваме промяната " - " Демократична България ". Това стана ясно от думите на водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов.
Прочетете още
" Една част от тези записи са записвани в Народното събрание. По-интересното е друго - че една част от записите са правени в пространства отвън Народното събрание в пространства, където са заседавали политически органи. Интересното е там по какъв начин е станало ", разяснява Атанасов в ефира на Нова телевизия. Той не знаел да има записи от централата на ДСБ на столичната ул. " Кърниградска ".

Той счита, че част от записите са направени с телефон.

Аз не бих желал да се занимаваме с пикантерията. Сигурно тези дни това ще се употребява за разгаряне на абсурда. Трябва да гледаме по-отвисоко, да виждаме процесите и да търсим решения. Има жестока опозиция от разнообразни среди за съставянето на постоянна власт. И този случай е част от това. Редовна власт, в която взе участие нашето обединяване, сподели Атанасов. Според него някои от другите обединения съжалявали, че не са съставили държавно управление с първия мандат.

Лидерът на ДСБ напомни, че в 48-ото национално заседание бе изминал запис онлайн на съвещание на групата на " Демократична България " в Народното събрание. Тогава камерите в залата се оказаха включени и са предавали онлайн.

" Сега отново в тези пространства са правени тези записи, някои от тях ", изясни Атанасов. Той самият не ги бил чувал.

Не знам Радостин Василев къде е, самичък ли е. Той е един упорит човек, на който най-вероятно не са му задоволени упоритостите. В случая той е инструмент на тези, които се съпротивляват против основаването на властта, разяснява той. 

Единодействат среди, които не се понасят между тях. Среди, свързани с президентството, тъй като могат да крадат безнаказано и безотговорно, и въпреки това среди, свързани с някогашните ръководещи от ГЕРБ, които се съпротивляват против това, че би трябвало демократичните сили да вземат властта и да им прекратят схемите. Тези среди не се понасят, само че в този момент сега си взаимодействат, сподели той.

Атанасов знаел кои служби имат достъп до постройката на Народното събрание, където са направени някои от записите, само че не пожела да дава разяснения. Коментира обаче, че всичките ни служби са " пробити ".

" Аз обществено бях споделил, че не желая да влизам в ролята на пералня ", отговори той на въпрос дали са водени диалози за " изпиране " на Бойко Борисов. Снощи в свое изказване Кирил Петков разгласи, че и това се чува в някои от записите на някогашния състезателен министър Василев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР