Запазва се интересът към търсенето на къщи и парцели за

...
Запазва се интересът към търсенето на къщи и парцели за
Коментари Харесай

За колко може да се купи къща около София и Пловдив

Запазва се ползата към търсенето на къщи и имоти за строителство на къщи в покрайнините на София. Това демонстрира разбор на пазара на парцели у нас през второто тримесечие на тази година на Arco real estate.

Цените на къщите започват от 200 000 и надвишават 1 000 000 евро според от региона, в който се намира парцелът, положението му и кварталите Драгалевци, Симеоново, Бояна, гр. Банкя, а също по този начин и селата Лозен, Панчарево, Бистрица и други

В някои малко по-отдалечени от столицата региони, могат да се намерят и по-евтини къщи, само че те надлежно са по-стари, неподдържани и нуждаещи се от главен ремонт, а регионите, в които се намират не постоянно са облагородени с всички улеснения, от които клиентите се нуждаят и търсят.

Цените на къщите на село вървят нагоре

Цените на парцелите също варират в доста необятни граници от 30 000 до 200 000 евро в регионите към София, а в самия град са и доста по-високи като могат да доближат цени до 800 000 – 1 000 000 евро.
 istock istock
Все по-засилено е търсенето на къщи и наоколо до покрайнините на Пловдив. Предимно се търсят парцели на 10 км от града на цена към 80 000 евро. Купувачите са най-вече младежи от IT бранша, които могат да работят отдалечено. Предпочитани са селата Труд, Белащица и други
 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР