Запазените записи на пророчествата на Григорий Распутин не са датирани,

...
Запазените записи на пророчествата на Григорий Распутин не са датирани,
Коментари Харесай

Пророчествата на Распутин - отнасят ли се за 2021 година?

Запазените записи на пророчествата на Григорий Распутин не са датирани, само че съгласно историците доста от пророчествата му могат да се отнасят за 2021 година.
В своите пророчества селянинът, станал целител и консултант на последния съветски император Николай II, предупреждавал за духовно-моралната крах на индивида. " Любовта ще изчезне, хората ще стоят на ръба на пропастта ", се споделя в бележките на Распутин.
 Невероятните астрологически пророчества за 2021 Невероятните астрологически пророчества за 2021
2020 година обърна живота ни с главата надолу и 2021 година ще бъде също толкоз наситена със събития. Следващата година е ориентирана към предлаг...
Съветникът на Николай II е бил уверен – падението на моралните полезности неизбежно ще докара народа до деградация, значи и до намаляване на силата на страната.
Също по този начин Распутин постоянно загатва три змии, които " една след друга ще унищожават човечеството ".
В пророчествата му се среща и това предвещание: " Човечеството ще бъде размазано от постъпките на безумци, профан ще диктува закони на мъдрия и хората ще повярват на властимащите ", разкрива mk.ru.
Според откривателите, най-вероятно става дума за международни войни, две от които към този момент оставиха своята кървава и разрушителна диря.
 Реалистична ли е връзката межу COVID-19 и пророчеството на свети Йоан? Реалистична ли е връзката межу COVID-19 и пророчеството на свети Йоан?
В светлината на пандемията от ковид, отдадените християни в обществените мрежи от целия свят виждат аналогия сред настоящите събития и...
Едно от предсказанията на Распутин касае появяването на водачи, които ще окажат въздействие на Русия.
" От запад ще пристигна свиреп княз, който ще пороби с благосъстояние, а от изток – различен, който ще пороби с мизерия ".
Тези, които ще преживеят Третата международна, съгласно прорицателя, ще се " пречистят духовно ". След това в Русия ще се появят пророци, които ще приготвят идването на Месията от Изток.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР