Запалиха двата автомобила на кандидат за кмет в монтанското село

...
Запалиха двата автомобила на кандидат за кмет в монтанското село
Коментари Харесай

Запалиха колите на кандидат-кмет в монтанско село 

Запалиха двата автомобила на претендент за кмет в монтанското село Ерден, който тази неделя е на балотаж. Въпреки че е втори по резултат, той допуска, че офанзивата е за заплашване.

Колите пламват през нощта. Били са паркирани пред дома на кандидат-кмета на село Ерден в община Бойчиновци. Комшията ме разсъни, с цел да ми каже, че двете ми коли горят. Когато излязох, колите към този момент бяха тотално унищожени, описа претендентът за кмет Петър Петков.

Две коли горят, стоиш, гледаш и нищо не можеш да направиш. Безсилен си, добави брачната половинка на кандидат-кмета Даниела Петкова.

Автомобилите са били паркирани един против различен на улицата, на основния път в селото. Не чакам някой да тръгне против мен. Толкова години пребивавам тук. Колите ми постоянно са били на пътя и съм спал умерено. Не съм очаквал, че ще си разрешат да ги възпламенят, уточни Петков.

Кандидат-кметът е втори по резултат и в неделя му следва балотаж. Работи в Агенцията за битка с градушките. Ако не е на политическа основа, нямам визия каква е повода. Моето виждане е, че съм на балотаж и очевидно се опасяват от мен, разяснява Петър Петков.

Полицията към този момент води следствие по случая. Тепърва ще се обяснява дали палежът е обвързван с изборите. Извършен е оглед и сега се работи по случая. Уточняват се първичните версии и лица, изясни шефът на ОД Министерство на вътрешните работи – Монтана Пламен Томов, представен от Нова телевизия.

Потърпевшите отхвърлят сами да са запалили колите си. Другият претендент за кмет също отхвърли да има нещо общо със случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР