Западният свят няма самочувствието да води военни действия срещу държава

...
Западният свят няма самочувствието да води военни действия срещу държава
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Западът сатанизира Русия, а България се управлява от случайни хора

Западният свят няма самочувствието да води военни дейности против страна като Русия и в този момент ние компенсираме с едно сатанизиране и мощно говорене. Това сподели юристът и някогашен министър на образованието Даниел Вълчев в ефира на бТВ.

Най-важното в този миг е да имаш мощно държавно управление, а аз се притеснявам, че инцидентни хора ръководят страната, счита Вълчев за актуалната обстановка в България.

Според него може да чакаме министър председателят Петков да отстъпи в разногласието на България със Северна Македония.

Относно войната в Украйна, Вълчев е безапелационен, че тя е извънредно нещо. „ В това няма никакво подозрение и тя би трябвало да бъде морално жигосана. Оттам нататък правото е съвсем безсилно, тъй като войната в действителност е цялостно отричане на правото. Има дефиниции за геноцид, те са известно, само че така или другояче все още ние не знаем обстоятелствата, с цел да ги подведем под нормата. Поне няма категорично открити обстоятелства, тъй че съгласно мен, всеки подобен диалог би бил прекомерно идеологически претрупан, с цел да има някакво правно значение “, добави Вълчев.

Според него от спора в Украйна печели в дълготраен проект китай, а западните страни към този момент не могат да дефинират световната политика.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР