Западните страни не успяха да открият предатели сред руските дипломати,

...
Западните страни не успяха да открият предатели сред руските дипломати,
Коментари Харесай

Лавров: Западните страни не успяха да открият предатели сред руските дипломати

Западните страни не съумяха да открият предатели измежду съветските дипломати, макар че такива опити бяха направени както в Русия, по този начин и в чужбина, съобщи през днешния ден съветският външен министър Сергей Лавров пред 30-ата асамблея на Съвета за външна и отбранителна политика (СВОП), съобщи ТАСС.

" Сред дипломатите не бяха открити предатели, макар че такива опити бяха правени както от чужбина, по този начин и вътре в страната ", сподели министърът.

Лавров акцентира, че съветските дипломати не престават да извършват професионалните си отговорности добросъвестно и пълноценно, в сходство с условията на времето.

Той обърна внимание на обстоятелството, че съветското външно министерство прави всичко допустимо, с цел да отбрани правата и ползите на сънародниците си в чужбина.

Лавров съобщи: " Когато Западът реагира истерично на началото на военната интервенция и всички полети бяха анулирани, ние незабавно оказахме помощ за завръщането в страната на тези наши жители, които се намираха в чужбина. Текущите задания, които постоянно са били доста, са свързани с консулските услуги за руснаците ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР