Западните санкции срещу Русия удрят икономиките на тези страни, които

...
Западните санкции срещу Русия удрят икономиките на тези страни, които
Коментари Харесай

Путин: Санкциите срещу Русия предизвикват глобална криза

Западните наказания против Русия удрят стопанските системи на тези страни, които ги постановат, и също по този начин предизвикат международна рецесия, сподели съветският президент Владимир Путин в четвъртък на среща по стопански въпроси, цитира от ТАСС.

" Тези наказания значително предизвикат международна рецесия. Техните създатели, водени от недалновидни, раздути политически упоритости, русофобия, в по-голяма степен удрят личните си национални ползи, личните си стопански системи, благосъстоянието на своите жители ", сподели той..

На първо място, акцентира съветският държавен глава, това се вижда от внезапното повишаване на инфлацията в Европа : в някои страни тя към този момент се приближи до 20% годишно, а в еврозоната като цяло цените на стоките са се повишили с повече от 11%.
 Инфлацията в Гърция доближи 28-годишен връх
Инфлацията в Гърция доближи 28-годишен връх

Газът е поскъпнал със 122 %

Вината на Запада във вероятен апетит

Вината за световните последствия от глобите против Русия, в това число възможен апетит в редица страни , е на западните страни, които са подготвени да пожертват останалия свят за своето владичество, сподели Путин. Той обърна внимание на обстоятелството, че редица страни, а поради продължаването на глобите против Руската федерация могат да зародят непреодолими последствия за Европейски Съюз. " Вината за това е напълно на елитите на западните страни, които са подготвени да пожертват останалия свят, с цел да запазят своето световно владичество ", съобщи Путин.

Продължаването на политиката на " санкционна фикс идея " по отношение на Русия ще докара до най-сложните и мъчно обратими последствия за жителите на Европейския съюз и най-бедните страни по света, счита Путин. " Очевидно, заради справедливи стопански закони, продължаването на санкционната фикс идея, в случай че мога по този начин да се изразя, неизбежно ще докара до най-сложните, мъчно обратими последствия за Европейския съюз, за ​​неговите жители, както и за най-бедните страни, " той сподели.

" Русия решително се оправя със глобите "

От своя страна Русия, продължи той, решително се оправя с външните провокации посредством както на виновната макроикономическа политика от последните години, по този начин и на систематичните решения за подсилване на икономическия суверенитет, софтуерната и продоволствената сигурност.

" Нашите индустриални компании последователно заемат ниши, освободени след напускането на недобросъвестни сътрудници на вътрешния пазар, в това число потребителски артикули, промишлено и сервизно съоръжение, строителна и селскостопанска техника ", сподели президентът на Руската федерация.

Руската стопанска система от 1994 година насам, защото натискът от глобите на Запада се ускорява, оповестява " Блумбърг ".

Брутният вътрешен артикул на страната евентуално ще се свие с 12% през тази година, което е повече от спада от 8%, предстоящ от съветското Министерство на стопанската система.

Според прогноза на ведомството за вътрешно прилагане Русия е изправена пред най-дълбоката икономическа криза от съвсем три десетилетия поради глобите.

Много международни компании напуснаха съветския пазара, някой поради глобите, а други, водени от морални съобръжения. Русия, който ще разреши изземване на активите им, за опазване на предприятяията.
 Siemens напуща съветския пазар
Siemens напуща съветския пазар

Всеобхватните интернационалните наказания оказват въздействие върху бизнес дейностите на компанията в Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР