Западните политици се надпреварват да коментират отношенията „Русия - САЩ

...
Западните политици се надпреварват да коментират отношенията „Русия - САЩ
Коментари Харесай

Всички жаби с вдигнат крак за подковаване

Западните политици се надпреварват да разясняват връзките „ Русия - Съединени американски щати - НАТО ". Лиз Тръс да вземем за пример, която е на посещаване в Австралия, упрекна Русия, че желае да възвърне Съветския съюз и прикани Владимир Путин да направи крачка обратно. И още по-дежурно, тя предизвести Русия, че навлизане в Украйна ще докара до загуби на живот, сходно на руското настъпление в Афганистан. И напълно по канона - Тръс сподели, че би трябвало да е изцяло ясно, че позицията на Англия дружно със съдружниците ѝ от Г-7 и НАТО е, че в случай че Русия нахлуе в Украйна, ще бъде платена голяма цена. И несъмнено, тя стресна света като добави, че Лондон е подготвен да наложи най-строги наказания и към този момент се оказва поддръжка на Украйна във връзка с защитата ѝ.

Само да напомня - десетки английски бойци са в Украйна от 2015 година да оказват помощ за образованието на украинската войска, като Англия даде обещание също да помогне за обновяването на украинския флот.

Да се върнем вкъщи.

Президентът Радев е обезпокоен, че Русия ни се бърка във вътрешните работи. „ Патриотите " - са обезпокоени, че още веднъж сме разграничени на „ фили " и „ фоби ". Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ в Парламента пък великодушно мълчат (за тях тематиката НАТО е неактуална, а Украйна е екзотична дестинация; дали е по този начин и за техните гласоподаватели - ще разберем на идващите избори).

* * *

Аз като човек, публично упрекнат от българската прокуратура, че съм посмял да бленувам дружно със съратниците си русофили " за геополитическа преориентация на България ", ще си разреша освен да помечтая, само че и да предвиждам какво ще се случи

След като за следващ път Съединени американски щати с неговите спътници и протежета се създадат на разсеяни и откакто надлежно не се пристъпи към осъществяване на Минските съглашения, подплатени с резолюция на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации от 17-ти февруари 2015 година, всички ще бъдат сюрпризирани от това, че Русия ще признае Донецката и Луганска републики и освен, че няма да има военно навлизане, само че Русия ще бъде и посрещната с цветя като освободителка. Резултатът - международната демократична общественост безпомощно ще следи триумфа на русофилите в Донбас, тъкмо както това се случи в Крим през 2014 година, в Абхазия през 2008 и в Приднестровието през 1990 година. Това ще се случи и в този момент. Достойната политиката ще победи над колониалното мислене на демократичните кабинетни шаблони, които не зачитат правото на нациите на самоопределяне. Впрочем, в миналото го зачитаха, както стана в Косово, само че това е друга тематика.

Българските „ патриоти " ще си спомнят, че без Русия България може да направи Априлско въстание, само че не и Освободителна война. Съответно ще стартират да виждат каква е разликата сред русофоба (съвременния фашист) и русофила (съвременния антифашист).

Президентът ще си напомни своята русофилска обшивка, с цел да може България да си купи в пъти по на ниска цена газ и ток от Русия.

Русофобите пък ще пътуват със самолети, цялостни с кюлчета злато за Москва, с цел да си платят газа, тъй като няма да могат с долари - световната банкова система няма да работи за тези, които не слушат.
Помечтах си.

Ако има нещо незаконно съгласно Наказателния ни кодекс ще помоля всички русофоби да бдят и в точния момент да трупнат ново обвиняване към към този момент повдигнатите ми.

Само за ваше сведение ще прибавя, че ще не преставам със всички сили и средства да русофилствам, макар жалките фобски напъни и без значение каква е персоналната цена която ще би трябвало да платя - русофилска ни работа...

източник: 24may.bg/Николай Малинов
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР