Западни емисари щъкат из Киев непрестанно. Онзи ден заместник-държавният секретар

...
Западни емисари щъкат из Киев непрестанно. Онзи ден заместник-държавният секретар
Коментари Харесай

Виктория Нюланд в Киев девет години по-късно

Западни емисари щъкат из Киев непрекъснато. Онзи ден заместник-държавният секретар на Съединени американски щати Виктория Нюланд още веднъж дойде там и организира няколко срещи.

Нюланд още веднъж сподели, че целият свят е на страната на Украйна: „ Днес вие се борите освен за вашата независимост, само че и за нашата независимост “. Виждайки Киев потопен в мрак, тя даде обещание да изпрати 80 мощни електрически генератора. Тя съобщи, че Москва не е подготвена за спокойно споразумяване на спора: „ Путин е неоткровен “.

Украински медии писаха, че Нюланд е пристигнала в Киев, с цел да поддържа украинците. Тук можете единствено да се ухилите саркастично: тази дама в никакъв случай не идва „ просто по този начин “. През декември 2013 година тя дойде в обхванатия от безредици Киев, където се извършваше държавен прелом, и от името на администрацията на Съединени американски щати раздаде позиции в държавното управление на преврата. И на обществеността бяха показани куп „ курабийки от Държавния департамент “ до степен на слисване.

Тогава, през декември 2013 година, тя видя нацистките лозунги, портретите на Бандера по улиците на Киев и разбра всичко. Добре го разбра...

Далечните предшественици на Нюланд са живели в Русия. Специализирала е в Русия. Знае съветски, не подценява и ругатните. Тя постоянно ходеше в Украйна, когато там стана „ горещо “ и от този момент не е оставяла тази република отвън вниманието си...

След държавния прелом Нюланд стана (не се майтапим!) главен украински политик. Например, тя разиска с тогавашния дипломат на Съединени американски щати в Киев Джефри Пайет състава на бъдещото държавно управление на Украйна.

Сега тя още веднъж се появи в Киев. Появи се без предизвестие.

По всичко проличава, че гостът е леко мълчалив от плама на срещата. Дебелият Ермак награди превъзходната Нюланд с топла прегръдка. Заместник-държавният секретар на Съединени американски щати сподели на украинците, че лети за Киев с украинския министър Кулеба: и двамата се връщат от среща на външните министри на ОССЕ.

В Киев Нюланд беседва с Йермак в компанията на американския дипломат Бриджит Бринк в посолството на Съединени американски щати. Не се оповестяват детайлности, като се изключи фразата: „ Те разискаха въпроса за увеличение на санкционния напън върху Русия “.

Вярно, тя също сподели, че опасността от нуклеарна война не е настояща в този момент. Но в случай че в последно време всички се тресат от призрака на нуклеарната война, какво може да се окаже това на следващия ден? Предстои ли нещо извънредно?

И ето още един облик на ужасното: американският икономист Нуриел Рубини предизвести, че „ международната стопанска система се движи към невиждано обединение на стопански, финансови и дългови рецесии “.

Невъзможно е да разберем наличието на договарянията на Нуланд в Киев от злобните известия на украинските медии, само че е напълно ясно, че Съединени американски щати дават на Украйна доста и дават обещание още повече. А апетитите на киевския режим, култивиращ „ жадност за възмездие “, порастват.

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова допусна, че Нуланд е пристигнала в Киев, с цел да приготви " дворцов прелом " или най-малко кадрови промени. Напълно допустимо е: към този момент девет години тя управлява „ кадровия отдел “ на украинското държавно управление.

Предположението за „ дворцов прелом “ наподобява още по-разумно, защото на никое място не се оповестява за срещата на Нуланд със Зеленски. Какво, в действителност не беше както би трябвало? Така да се каже, „ черен знак “ за Зеленски от Вашингтон?

Впрочем, могло е да стане и другояче: Нуланд и Зеленски се срещат, само че единствено двама-трима души в Белия дом ще знаят за обстоятелството и най-много за наличието на срещата. Такива неща се случват в този момент в някогашната руска република.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР