Западът се готви за хибридна война с Русия от много

...
Западът се готви за хибридна война с Русия от много
Коментари Харесай

Путин: Западът се готви за хибридна война с Русия от много години

Западът се готви за хибридна война с Русия от доста години, пробвайки се да навреди на позициите ѝ в света и да подкопае държавността, сподели съветският президент Владимир Путин на среща с африканската задача в Украйна.
„ Вярваме, че казусът не е зародил през вчерашния ден и е предизвикан от някои сили на Запада, които дълги години се подготвяха за хибридна война с нашата страна, направиха всичко, с цел да трансфорат Украйна в инструмент за подкопаване на основите на сигурността на Русия, да навреди на съветските позиции в света, да и да подкопае нашата държавност. Казвам го с съображение ", съобщи Путин. Той увери, че Москва деликатно е проучила предложенията на африканските страни за разрешаване на обстановката в Украйна. " Ние деликатно анализирахме мислите и съображенията, изразени от нашите африкански другари, одобряваме това доста съществено и с огромно внимание ", сподели съветският президент. Той изрази вяра, че африканските сътрудници „ добре схващат същността и произхода на тази рецесия “. „ Опитахме се да предадем нашето виждане за този проблем “, сподели Путин. Обръщайки се към участниците в срещата, президентът на Руската федерация означи: „ Знам, че вие ​​искрено се стремите да предоставите допустима помощ за реализиране на заслужено и стабилно разрешаване на спора и ние, несъмнено, високо ценим вашия уравновесен метод, както и това, че не поддържахте и не поддържате антируска реторика, антируска акция ”.
В същото време Путин обърна внимание на думите на ръководителя на Африканския съюз, че страните от този континент са срещу превратите. „ Напълно съм склонен с това. Но вторият проблем, който докара до днешната рецесия, беше държавният прелом в Украйна през 2014 година, това беше точно държавният антиконституционен въоръжен кървясъл прелом, който западните страни интензивно поддържаха “, добави съветският президент. Според него, западните страни „ подцениха всички правила на интернационалното право и обществено обявиха, че поддържат този прелом, и даже споделиха сумата, която са похарчили за него, без никакво съмнение “.
Той изясни: „ През 2014 година украинските управляващи започнаха в действителност военни дейности против част от своя народ, употребявайки самолети, тежка техника, танкове против тези, които не бяха съгласни с държавния прелом, подсилен от Запада. “
" Така Западът стартира войната в Украйна, по този начин се случи всичко. Невъзможно е да го отречем. Ние от наша страна направихме всичко, с цел да разгадаем тази рецесия по кротичък път, като участвахме в подписването на така наречен Мински съглашения, които Киевските управляващи дерайлираха, без да изпълнят нищо от тези съглашения с поддръжката на Запада “, сподели Путин.
В тази връзка, продължи президентът на Руската федерация, в Москва „ бяха принудени да признаят независимостта на обособени територии “. „ Но ние не направихме това в продължение на осем години, ние се опитвахме да реализираме спокойно споразумяване в продължение на осем години – и подписахме съглашение за съдействие и взаимопомощ с тези новосъздадени страни, всичко това в границите на Организация на обединените нации и в границите на В рамките на тези съглашения ние отговорихме на техния апел за помощ в цялостна степен в сходство с член 51 от Устава на Организация на обединените нации “, изясни президентът на Руската федерация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР