Заможното предградие на Кейптаун е едно от райските местенца в

...
Заможното предградие на Кейптаун е едно от райските местенца в
Коментари Харесай

Вижте зеления рай, където е живял Къро, охранявали са го десетки камери – ВИДЕО

Заможното предградие на Кейптаун е едно от райските местенца в Южноафриканската република. Красимир Каменов-Къро е живял в имение в западното предградие на Кейптаун – Constantia, където къщи имат милионери от целия свят.

Справка на Флагман.бг в профилиран уебсайт демонстрират, че цените им са сред 2 и 10 млн. евро. (ВИЖТЕ ТУК) Местен уебсайт разгласява през днешния ден фотоси от отцепения дворец на Къро в ЮАР.

Кадрите посочваха, че местенцето е приказно – с доста скъпи и добре охранявани парцели. От видеото може да се забележи, че има инсталирани най-малко 10 камери, а както стана ясно за сигурността на фамилията му се е грижил най-малко един охранител, който обаче не е могъл да отблъсне офанзивата през днешния ден.

Припомняме, че малко след 08:00 часа южноафриканско време неустановена по бройка група убийци, облечени във военни униформи – на армията на ЮАР нахлуха в дома на Каменов, гръмнаха него, втората му жена Гергана, един от охранителите и гледачката. Първоначалната информация бе и за убито момиченце, която обаче след това бе опровергана, тъй като се оказа, че и двете деца на Къро са били на учебно заведение по това време

Инфо:Флагман.бг.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР