Замисляли ли сте се кои са най-важните фактори за да

...
Замисляли ли сте се кои са най-важните фактори за да
Коментари Харесай

Кои са най-важните фактори за финансов успех според българина?

Замисляли ли сте се кои са най-важните фактори с цел да живеете пълностоен живот? Оказва се, че един от най-важните фактори за пълностоен живот съгласно българина е съществуването на пари. В топ пет влизат още връзки, цели и здраве .

Това демонстрират данни от национално представително изследване за пълноценния живот на " Лидл България ". Анализът включва включва 82 индикатора, групирани в седем категории - здраве, отдих (свободно време, занимания, ползи, почивка), връзки (социална среда и връзки с хората), пари, специалност, обучение, цели (неща, към които се стремим, убеденост, удовлетвореност). Провежда се за четвърти път от 2017 година насам.

Като група фактори смисъла на парите постоянно е било най-голямо и тази група е преди всичко . За разлика от самостоятелните фактори, при които първото място постоянно касае здравето - персонално или на близките).

Въпреки, че парите са преди всичко при най-желаните фактори, в действително осъществяване те са на последно място:
 Снимка 605703
Източник:

Финансовото поръчителство постоянно е било в топ 10 10 фактора за пълностоен метод на живот на българина, като тази година изследването демонстрира, че е на 8-о място. През 2020 да вземем за пример този фактор е бил класиран от българите на 7-мо място.

51% от българите показват значимостта на финансите като фактор с огромно значение. Това е огромно нарастване спрямо предходните години (45% за 2020 година и 2017 година и 48% за 2018 г.).

Интересни заключения могат да се видят в отговорите на въпроса какви са най-важните фактори за финансов триумф.

Според българина това е здравето - освен това: то е с голяма преднина спрямо останалите фактори за финансово благоденствие, съгласно българина. Близо 70% от интервюираните са дали отговор, че това е най-важният фактор в това отношение. На второ и трето място идват вложените старания и интелекта. Следват вдишване на опасности, креативност и контакти с хората.

В разбора се отбелязва различен забавен миг, а точно,, че нараства смисъла и на фактора " Ежедневни старания ", което значи, че с изключение на здраве, старания и разсъдък, би трябвало и неизменност.
 Снимка 605704
Източник:

Индивидуални фактори

Въпреки, че наподобява, че факторът пари е от голямо значение, изследването демонстрира и че здравето и фамилията затвърждават са водещи фактори, на които се крепи пълноценният живот на българина. В това отношение резултатите не се трансформират доста през последните пет години. Значителен растеж означават значимостта на здравия сън, приятелите и обществените контакти, както и парите и постигането на мечтан стандарт на живот. В Топ 10 на най-важните фактори попада и неналичието на стрес.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР