Заместникът на повишения в директор Антон Хекимян е Златимир Йочев,

...
Заместникът на повишения в директор Антон Хекимян е Златимир Йочев,
Коментари Харесай

Златимир Йочев, който замести Хекимян, е израснал в размирна Либия (снимки)

Заместникът на покачвания в шеф Антон Хекимян е Златимир Йочев, който феновете познават от ефира на „ България он ер “. Той пое кормилото на „ Тази заран “ от март дружно с Биляна Гавазова, която към този момент има опит във воденето на утринния блок на медията.
Макар да е в тв сектора от дълги години, Златимир е съумял да опази персоналния си живот и по никакъв начин не е сладкодумен, когато става дума за фамилията му, оповестява retro.bg. Всъщност 35-годишният публицист е родом от Хасково, само че огромна част от детството и ученическите му години минават в Либия.

 Златимир Йочев

Там той отпътува по волята на своите родители, които отиват да работят в арабската страна, с цел да имат по-добър стандарт на живот и приходи. Вземат със себе си и двете си деца – Златимир и сестра му. Новият водещ на „ Тази заран “ по Би Ти Ви приключва българското учебно заведение в Триполи. Спомените му от Либия не са свързани с безредици, въпреки по това време такива да не са липсвали там. Голям кураж на фамилията давала огромната българска общественост, която преди години се бе заформила в либийската столица.

„ Със фамилията ми живеехме покрай морето, което обичам доста. Родителите ми работеха в Триполи във време, в което имаше доста огромна българска общественост там. Аз и сестра ми учехме в българско учебно заведение. Спомените ми са за едно ужасно нехайно детство. Да карам велосипед беше измежду обичаните ми занимания, да отивам на плаж и на екскурзии. В Либия има археологически остатъци и забележителности от римско време, което е малко прочут факт. Има цели непокътнати градове – като Лептис Магна.

 Златимир Йочев

И може би там някъде за петте години, през които бях в Либия, се е зародило желанието ми да пътувам и да опознавам разнообразни места и култури. Като се върнах още веднъж да пребивавам в България, се оказа, че тук съм пропуснал тези екскурзии, на които водеха тогава децата. Пожелах си да пътувам доста и да опозная България… И това стана “, споделя Йочев, който започва тв кариерата си като водещ на туристическо предаване по Българска национална телевизия. После минава през новинарската емисия на националната телевизия, банкрутиралата BIT и „ България он ер “.

Покрай пътешествията се среща със своята сегашна половинка и майка на детето му Марина Цекова, която пък е водеща на новините по Би Ти Ви. Дъщеричката им Тамара се появи навръх Бъдни вечер през 2018 година За пръв път дружно с жена му ще би трябвало да работят на едно и също място, освен това ще бъдат подчинени и на един и същи началник – Антон Хекимян.

 Златимир Йочев

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР