Заместник-шериф на Алабама посегна на живота си тази седмица по

...
Заместник-шериф на Алабама посегна на живота си тази седмица по
Коментари Харесай

Полицай посегна на живота си по време на обучение за сексуален трафик

Заместник-шериф на Алабама посегна на живота си тази седмица по време на полицейско образование по полов трафик, оповестиха локалните управляващи.

Полицейското ръководство на Фултъндейл сподели, че народен представител от различен окръг се е „ самоубил на паркинга “ на центъра за събития в четвъртък. Офисът на шерифа на окръг Елмор разпознава заместник-помощника като един от тях, Стивън Симс, татко на четири деца.

Съобщава се, че 43-годишният Симс е взел обедна отмора с трима сътрудници и откакто се върнаха, всички с изключение на Симс излезли от автомобила и по-късно чули изстрел. След това Симс беше открит убит в задната част на автомобила си, като следовател по-късно откри, че раната е самонаранена.

Шерифът на окръг Елмор Бил Франклин сподели пред локалното издание WVTM, че е шокиран от гибелта на Симс. Франклин сподели, че Симс е работил в окръга от няколко години и е „ страховит човек “.

Началникът на полицията в Пратвил Марк Томпсън сподели, че мисли за Симс като за наследник, съгласно WSFA. „ Той беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР