Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки коментира, че с колегите му

...
Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки коментира, че с колегите му
Коментари Харесай

Нова система за получаване на българско гражданство за лица от Северна Македония предлага Джамбазки

Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки разяснява, че с сътрудниците му в Народното събрание имат концепция за нова система, по която да се дава българско поданство на жители на Северна Македония.

 Евродепутите от ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и Вътрешна македонска революционна организация: Македония да спре да фалшифицира историята Евродепутите от ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и Вътрешна македонска революционна организация: Македония да спре да фалшифицира историята
Българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП, СДС/ЕНП и ВМРО/ЕКР твърдо поддържат европейската интеграция на страните от Западните Балкани, включително..
Евродепутатът разкри и какви дейности са подхванали със съпартийците му, с цел да бъдат лишени от към този момент издадения им български паспорт македонски жители, които по-късно са почнали антибългарска изразителност и петнят името на нашата страна.
Конкретно такива дейности евентуално са стартирани против политика от ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски, само че името му не бе доказано. Джамбазки разяснява въпросите в своето по тематиката " Македония ".
Запитан дали има метод българските паспорти на жители на РСМ, които вършат антибългарски обществени изказвания, да бъдат анулирани политикът съобщи: " Това, което аз към този момент направих, е да приготвя и в околните дни ще изпратя искане към президента за лишаване на българското поданство на един от най-яростните жители на Република България, с гневни антибългарски изказвания.
Човек, който ние от организацията сме били очевидци по какъв начин се е подмазвал на панихидата на Тодор Александров, какви неща говореше, какво говореше в Скопие и когато го каних тук, в Брюксел. А и присъстваше на наши събития, какъв българин беше. Сега непрестанно плюе и ругатни България и аз ще желая от президента това поданство да бъде отнето, анулирано, за наставление. И считаме отсега нататък всеки един, който си разрешава сходна политика, да бъде лишаван от българско поданство, тъй като не го заслужава ".
 И след промени в закона, поданството против пари остава допустимо И след промени в закона, поданството против пари остава допустимо
Спорните " златни паспорти " или предоставяне на поданство против инвестиция, остават вероятни и след измененията в Закона за българското гражда...
" От друга страна, с моите сътрудници народни представители обсъждахме да бъде препоръчан в Народното събрание еднократен закон с еднократно деяние, който да възвърне еднократно поданството на всички наследници на поданниците на Царство България към 09.09 1944 година или до референдума, когато нелегално Царството ни служебно е направено комунистическа република. Мисля по този начин с един акт да отрежем един път вечно този проблем и вечно да решим този въпрос като отрежем всевъзможни спекулации. Мисля, че това ще бъде потребно и знам, че ще бъде потребно ", добави Джамбазки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР