Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев: Щяхме да използваме ядрено оръжие, ако контранастъплението имаше успех

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев съобщи, че Русия е щяла да употребява нуклеарно оръжие, в случай че украинското контранастъпление е имало триумф. Това написа Медведев в Telegram, видяха от Reuters .

" Нашите въоръжени сили, отблъсквайки контранастъплението на груповия зложелател, пазят жителите на Русия и нашата земя. Това е явно за всички честни хора.

Но също така те предотвратяват международния спор.

В края на краищата, в случай че си представим, че контранастъплението на укробандеровците с поддръжката на НАТО е сполучливо и те завземат част от нашата земя, тогава ще би трябвало, по силата на разпоредбите на указа на президента на Русия от 06/02 /2020, да преминем към потреблението на нуклеарни оръжия.

Друг излаз просто няма.

Затова нашите врагове би трябвало да се молят на нашите воини. Те не разрешават да се разгори световният нуклеарен пожар.

Честит ден на съветския флот!

P.S. Безпилотната подводница " Посейдон “ се причислява към поздравленията и предлага на враговете на страната ни да се молят за здравето на всички съветски моряци ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР