Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, коментирайки

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, коментирайки
Коментари Харесай

Медведев към Байдън: Деменцията е полезно нещо

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, разяснявайки желанието на президента на Съединени американски щати Джо Байдън да „ потисне “ съветския водач Владимир Путин, изрази убеденост, че това няма да се случи, в това число заради „ деменцията “ на Байдън.

„ Байдън разгласи желанието си да се кандидатира за президент, да сплоти цяла Европа и да „ смъкна “ съветския президент, „ където той няма да може да аргументи неприятностите, които аргументи “, написа Медведев в обществената мрежа Х.

Медведев саркастично означи: „ Значи това е задачата на президента на Съединените щати! А преди наивно смятахме, че това се прави, с цел да се обезпечи просперитетът на американците “.

„ Във всеки случай нищо от това няма да се случи. Една от аргументите е, че той към този момент е не запомнил какво е споделил. Деменцията е потребно нещо “, съобщи още Медведев.

По-рано Байдън сподели, че Вашингтон може да „ сплоти цяла Европа “ и „ да лиши съветското управление от независимост на деяние “. Обяснявайки желанието си да бъде избран отново на най-високия държавен пост в Съединени американски щати, политикът означи, че в този момент светът е достигнал „ повратна точка “ и Вашингтон „ има големи благоприятни условия да направи света по-добро място “.

През април Байдън разгласи, че ще се кандидатира за президентските избори в Съединени американски щати през 2024 година Ако бъде избран отново, той ще стартира втори мандат на 82 години. Следващите президентски избори в Съединени американски щати ще се проведат през ноември 2024 година

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР