Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев реагира

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев реагира
Коментари Харесай

Медведев е вбесен от думите на Подоляк за деокупацията на Крим, последва словесен дуел в Twitter

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев реагира доста остро след думите на съветника на украинския президентски офис Михайло Подоляк, че след шест месеца ще отиде в освободения Крим и ще се включи в пряк ефир от Ялта. Медведев заплаши със затвор украинските политици.  

" Украинските пушачи не престават да бълнуват  преки включвания от Ялта и други места. Може да организираме такова нещо. Направо от следствения арест в Крим. Макар че може по-добре да се получи видеовръзка от " Лефортово " (следствен изолатор в Москва – б.р.). “ – написа Медведев в Twitter.

Подоляк от своя страна съобщи, че в Ялта би трябвало да се организира съдът против съветските военни нарушители, с цел да бъде накарана Русия да почита интернационалното право.

" Следственият изолатор в град Ялта е чудесно място за задържане на съветските военни нарушители преди специфичния арбитражен съд. Което е почнало в Крим, там и би трябвало да завърши. Няма различен път да бъдат накарани клептоманите да почитат интернационалното право, с изключение на съд на мястото, където беше учредена Организация на обединените нации. " - акцентира Михайло Подоляк, също в коментар в Twitter.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР