Заместник-председателят на американско холдингово дружество Berkshire Hathaway Чарли Мънгър обяви,

...
Заместник-председателят на американско холдингово дружество Berkshire Hathaway Чарли Мънгър обяви,
Коментари Харесай

Дясната ръка на Уорън Бъфет нарече биткойна пагубна отрова

Заместник-председателят на американско холдингово сдружение Berkshire Hathaway Чарли Мънгър разгласи, че моментната фикс идея по биткойна е "тотално глупава ".

Дългогодишна дясна ръка на милиардера Уорън Бъфет назова водещата криптовалута "пагубна отрова ".

93-годишният вложител счита, че технологията зад цифровите валути е забавна. Но съгласно Мънгър американското държавно управление е трябвало да реагира на капиталовата полуда през последната година. "Нашето държавно управление избра най-слабия метод и той е неправилен. Трябваше да намеси по-категорично. Това е верният отговор ", уточни Чарли Мънгър, давайки образец с китайските управляващи.

Той разяснява и някои от самодейностите, по които работи Berkshire Hathaway. Например концепцията на холдинговото дружесто да влезе в бизнеса със здравни застраховки. Berkshire Hathaway, компанията Аmazon на Джеф Безос и банката JP Morgan Chase неотдавна оповестиха проектите си да основат общо застрахователно сдружение, което да обезпечава на личните им служащи и техните фамилии "по-добри варианти " в опазването на здравето.

В тази връзка Мънгър сподели, че стартът на самодейността ще отнеме известно време. "Сегашната здравна система е освен неприемлива, само че и зла ", сподели вложителят, като се базира на непрекъснато покачващите се разноски за здраве в Съединени американски щати.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР