Заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов връчи нови пистолети Валтер

...
Заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов връчи нови пистолети Валтер
Коментари Харесай

Пистолети от ново поколение получиха полицаите във Велико Търново

Заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов връчи нови револвери " Валтер " от ново потомство на чиновниците от ОДМВР – Велико Търново. Тя се състоя във фоайето на Областната дирекция в наличието на шефа старши комисар Димитър Машов и заместникът му комисар Христо Христов. 

В осъществяване на един от водещите цели на управлението на Министерство на вътрешните работи, за обезпечаване на нужното съоръжение на чиновниците са закупени за Областната дирекция във Велико Търново 20 револвера. Те ще бъдат разпределени за потребностите на чиновниците от Криминална и Охранителна полиция, Сектор „ Пътна полиция “ и 5-те Районни ръководства в региона.

Поръчани са нови коли, проби за опиати и алкохол, и камери. Планирано е слагане на пътни знаци, железни структури и защитни еластична огради, както и шумящи пътни маркировки за сектори с настъпили забележителен брой ПТП на територията на региона.

Обсъдени бяха и техническото, материално и кадрово обезпечаване, спецификите на криминогенната конюнктура на обслужваната територия и други организационни въпроси.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР