Заместник-министърът на вътрешните работи Моника Димитрова-Бийчър е била освободена днес

...
Заместник-министърът на вътрешните работи Моника Димитрова-Бийчър е била освободена днес
Коментари Харесай

Освободиха зам.-министъра на МВР Моника Бийчър

Заместник-министърът на вътрешните работи Моника Димитрова-Бийчър е била освободена през днешния ден със заповед на министър-председателя Гълъб Донев.

Тя пое поста през август 2022 година Мотивите за освобождението й в този момент към момента не са ясни. 

Моника Димитрова - Бийчър е магистър по право и интернационалните връзки. От предходната година е  докторант по стратегия „ Икономика и ръководство ” в УНСС. Работила е като специалист в Министерството на труда и обществената политика.

В интервала май 2004 година - януари 2008 година поредно заема позициите младши, старши и основен специалист в дирекция “Мониторинг, разбор и методология на публичните поръчки ”, Агенция по публични поръчки, Министерство на стопанската система, енергетиката и туризма.

Работила е като юристконсулт в Министерството на финансите и това на външните работи. От януари 2011 година до май 2016 година е била шеф на дирекция „ Оперативна стратегия „ Административен потенциал ” в МФ.

В интервала май - декември 2021 година е заместник-министър на финансите в служебното държавно управление с министър-председател Стефан Янев. А по-късно е работила като шеф „ Финанси “ в акционерно сдружение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР